Trivium in ESL finale Oxford IV

2 december 2018 gepubliceerd door Sijmen in

Op 10 november wist een Trivium team te ESL finale van de Oxford IV te bereiken! Pjotr, een van die twee Trivianen, vertelt over hun ervaring:
“De reis naar Oxford IV begon op een zachte donderdagse namiddag. Na dik 2 uur in de trein te hebben gezeten, kwamen we eindelijk aan op de plek waar we zouden overnachten. Na een snelle maaltijd en nog contact zoeken met onze crash in Engeland moesten we vroeg naar bed, omdat we al rond 03:00 moesten opstaan om naar Schiphol te gaan. Na een paar dutjes, gemiste busreizen en een vlucht kwamen we vermoeid in Oxford aan. Nu moest nog het toernooir beginnen. Na twee geweldige rondes lekker pizza eten op de universiteit en dan weer vroeg (eigenlijk laat) naar de campus om daar te crashen.
De volgende dag moesten we weer vroeg op en moesten we zelf ontbijt regelen (aka pizza die we nog overhadden van de avond ervoor). Twee interessante rondes waren over en we moesten weer voor lunch zorgen. Erna was een open ronde en daarna twee gesloten rondes. Sofie en ik waren van plan tijdens de kwart en halve finales van de open break te dutten, maar er was een twist: we braken ESL. Geschrokken, verbaasd, blij en zenuwachtig tegelijkertijd gingen we de kwartfinale in. Na een gekke extentie over hoe Amerika regeringen gaat omgooien, zaten we in spanning………… Zouden we breaken? Net, we pakten een twee en we zaten in de finale. Weer verblijd en weer zenuwachtig zaten we te preppen voor de finaleronde in de beroemde interviewhal. De speeches gingen ondanks de zenuwen goed en het debat was interessant, maar onze te goede opening goverment pakte de winst. Met adrealine in ons lichaam, een maag vol met heerlijke broodjes vlees en vooral moe, moesten we nog ’s nachts een bus pakken, een vlucht en een trein pakken. Uitgeput en voldaan kwamen we aan in Nijmegen. We zouden het zo weer doen.”
We zijn erg trots op Pjotr en Sofie