Verslagje Cicerotoernooi 2018

24 november 2018 gepubliceerd door Sijmen in

We reisden met drie teams en twee juryleden af naar Tilburg voor het Cicerotoernooi en kwamen terug met een bak aan prijzen.
Mara en Lydia wonnen de Pro-Am finale! Het was zelfs het eerste toernooi van Mara. Gelukkig blijft Mara cool onder alle aandacht: “Het was sowieso een hele leuke dag en dit was de kers op de taart ” Daarnaast was Thomas, op zijn eerste toernooi, de beste novice-spreker van het toernooi! Thomas zat tijdens de prijsuitreiking in de trein want “ik wist niet dat die prijs er was, laat staan dat ik die zou winnen”. En alsof dat nog niet genoeg vreugde is behaalde Ellen als jurylid de finale! Bij elk debattoernooi is er team van creatievelingen die de stellingen bedenken en alle juryleden strategisch verdelen over de verschillende kamers. Bij het Cicerotoernooi zaten Ike en Simone in dit zogeheten CA-team. We zijn stiekem best trots dat Trivianen hiervoor gevraagd worden.

We zijn super trots op alle Trivianen!