Op bezoek bij Buitenhof

11 november 2018 gepubliceerd door Sijmen in

Vorige week waren we op bezoek bij Buitenhof! Julie vertelt over deze mooie dag:

Met een redelijk lange treinreis voor de boeg, was ik op weg naar Amsterdam. Samen met Daniël, Bart, Simone en Marijn Kuijpers arriveerden wij in de Van Diemenstraat om de uitzending van Buitenhof bij te wonen. De vriendelijke meneer bij de ingang nummerde onze tassen. We kregen een mooi lootje met het nummer van onze tas. Je zou bijna zeggen dat we mee deden aan de loterij om onze eigen spullen terug te winnen. We waren het er met zijn allen over eens dat we nog nooit zo’n aardige portier hadden meegemaakt. Hij kon namelijk om onze slechte grapjes lachen. Nadat we onze spullen achterlieten, bij de aardige portier, kregen we wat te drinken aangeboden met een koekje. Het viel ons gelijk op dat het programma niet zo in trek is bij de jongeren. De meeste mensen die het programma ook wilde bijwonen, waren zo ongeveer mijn opa en oma’s leeftijd. De onderwerpen die werden besproken tijdens het programma waren erg interessant. Bij het onderwerp vaccinatie vormden zich er een pittige discussie. De andere onderwerpen (midterms verkiezingen in Amerika en het vrije internet) werden vooral informatief belicht. Toen de uitzending was afgelopen, vonden we het nog wel een leuk idee om met Diana Matroos op de foto te gaan. De regisseuse was zo lief om de foto te maken.  We sloten de middag af met een gezellige lunch. Tijdens de lunch hebben we nog even lekker kunnen nakletsen. Jammer genoeg zijn we niet beroemd geworden, maar het was zeker wel een hele leuke ervaring!