Commissies

Commissies zijn belangrijk voor Trivium: ze organiseren activiteiten, zorgen voor gezelligheid én houden de vereniging draaiend! Lijkt het je leuk om actief te worden in een commissie? Neem contact op met één van de commissies of het bestuur!

 

Commissie Sociaal

Deze commissie zet zich in om sociale activiteiten te organiseren voor de leden van Trivium. Voorbeelden van dergelijke activiteiten zijn: een Sinterklaasavond, etentjes, feesten en borrels, spelletjesavonden, pool- en bowlingavonden en een pubquiz.

Contact: sociaal@nsdvtrivium.nl

 

Commissie Inhoudelijk

Deze commissie waakt over het inhoudelijke gehalte en de kwaliteit van de debatten binnen Trivium. Hiertoe organiseert ze onder meer training voor leden van Trivium en maakt cursusmaterialen. Deze commissie is tevens de stellingen-denktank en bepaalt dus de onderwerpen waarover binnen de vereniging wordt gedebatteerd.

Contact: inhoudelijk@nsdvtrivium.nl

 

Toernooicommissie

Deze commissie organiseert jaarlijks het Triviumtoernooi en, indien Nijmegen het NK toegewezen krijgt, ook het NK. Commissieleden zijn druk met promotie, catering, sponsoring en de buitenwereld enthousiast te maken voor ons toernooi.

Contact: toernooi@nsdvtrivium.nl