Studenten

Wij bieden onze medestudenten graag cursussen en debatondersteuning aan. Dit kan bijvoorbeeld voor studieverenigingen, studentenorganisaties zoals politieke jongerenorganisaties, belangenorganisaties, studentenverenigingen etc.

In bijna elke studie zitten elementen van debatteren verwerkt. Soms in een daadwerkelijk debat, maar debatteren is ook een belangrijke vaardigheid voor bijvoorbeeld argumenteren in een essay of voor het geven van een presentatie. Deze elementen komen ook terug in debatteren. Daarom biedt Trivium ook hier cursussen voor aan. Ook hebben we meerdere malen laagdrempelige debatcursussen gegeven aan studenten voor wie debatteren onderdeel is van het curriculum.

Voor studentenorganisaties bieden wij op maat gemaakte cursussen aan. Zo hebben wij voor diverse politieke jongerenorganisaties workshops gegeven om hun debatvaardigheden te verbeteren, en zo beter hun doel als vereniging te verwezenlijken. Daarnaast organiseren, leiden en jureren we graag debatten voor jullie. Zo zorgen wij voor leuke en uitdagende stellingen, leiden wij het debat in goede banen en geven we feedback en tips voor de sprekers.

Wij gaan graag met jullie in gesprek om te kijken wat wij kunnen bieden. Voor studentenorganisatie kunnen wij onderhandelen over het tarief. Mogelijk kunnen we het zelfs kosteloos doen als er bijvoorbeeld voor ons een promotioneel voordeel is of jullie een andere tegenprestatie bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!