Scholieren

Debatteren leeft steeds meer op middelbare scholen: steeds meer scholen hebben hun eigen debatgroep en sinds een aantal jaar is debatteren een verplicht onderdeel in het curriculum voor scholieren. Bent u coördinator van een debatgroep en wilt u zich goed voorbereiden op een toernooi? Wilt u uw leerlingen goed voorbereiden op het debatteren in de klas? Of wilt u uw leerlingen op een leuke, laagdrempelige en interactieve manier laten kennismaken met het debatteren? Trivium helpt graag!

In onze standaardcursus “introductie in debatteren” leren wij de leerlingen argumenteren en het geven van weerlegging. Daarnaast gaan we in op onderwerpen zoals framing, structuur en presentatie. 

Omdat wij onze cursussen op maat maken naar uw wensen, kunnen wij ook specifiek focussen op uw wensen. Voor elke jaarlaag kunnen wij een cursus ontwikkelen: van een cursus voor bovenbouwleerlingen die al ervaring hebben met debatteren, tot een een laagdrempelige, interactieve introductie tot debatteren. 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op! Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden.